Az első vegán ételudvar a világon!

.

30 Júl · hidegnyalat · No Comments

Bizony…valóban Budapesten nyílt meg az első vegán ételudvar!
Már világszerte egyre közismertebbek az úgynevezett “food court”-ok, ahol több vendéglátóhely összpontosul egy helyen, és mindenki kedvére válogathat, hogy miből enne szívesen.

 

A külföldön is bevált formula Magyarországon is egyre népszerűbb, azonban most olyan ötlettel álltak elő a Dob utcában, amire eddig még nem volt példa. Nemhogy Budapesten, a világon sehol sem! 100%-ban növényi street food udvart nyílt idén júniusban a Dob utca 40 szám alatt.

 

A kellemes kerthelyiségben megtalálsz mindent ami szem-száj ingere. Legyen szó vegán burgeről, mexikói chimichangáról, pizzáról, süteményekről vagy FAGYLALTRÓL! Természetesen itt jön képbe a Hideg Nyalat.
Budapesten itt a Vegán Gardenben nyitottuk meg az első Hideg Nyalat fagyizót, ahol a hét minden napján kedvedre válogathatsz a 18 féle különleges ízesítésű fagylaltjaink közül! Mint ahogy tudjátok fagylaltjaink nem csak vegánok, de emellett 100%ban természetesek és répacukormentesek is! Olyan extra ízeket is megtalálhattok vegán fagylaltjaink között, mint a Citromos Sajttorta, Acai berry gyümölcstál, Keksz & Karamell, Brownie, Mangó &Maracuja és az idei éve legnagyobb slágere a Pina Colada!

A fagylaltok mellett előflórás kókusztej joghurtjainkat és ivójoghurtjainkat is megvásárolhatjátok a fagyizónkba.

Nyitvatartás:
Hétfőtől – Vasárnapig
11:00 – 21:00
Helyszín: Budapest, Dob utca 40.