Krémlevesek glutén-, és tejmentesen

Előkészülési idő: 10 minutes

Elkészítési idő: 20 minutes

Krémlevesek glutén-, és tejmentesen

Hozzávalók

  • 100 g natúr Hideg Nyalat sajtkrém
  • Bármilyen zöldség amilyen krémlevest szeretnél készíteni

Elkészítés

  1. Natúr vegán sajtkrémünknek köszönhetően megalkottuk a krémlevesek új generációját! Bármilyen zöldség alapú krémlevest is szeretnél elkészíteni a Hideg Nyalat natúrsajtkrémmel helyettesítheted a lisztet és a tejet is! Besűrűsíti a levest és tökéletes krémes állagot ad neki.
  2. A mi választásunk az édesburgonya krémleves volt. Először kókuszzsíron picit megdinszteltük a vöröshagymát majd hozzáadtuk az édesburgonyát és felengedtük vízzel. Sóval és borssal fűszereztük, majd miután megfőtt az édesburgonya Hideg Nyalat natúr sajtkrémmel sűrűsítettük. Az állaga és az íze is tökéletes lett.
  3. Érdemes kipróbálni kedvenc zöldségkrém levesetekkel!
http://hidegnyalat.hu/recept8/