Újságcikkek

Allergénmentes élvezet Hideg Nyalat módra

Hiánypótló nyalánkságok kerülnek egyre több üzlet polcaira, amelyek nem csak egészségesek, de végre finomak is.

Egy Mészáros utcai paleo cukrászdában majdnem elsírtam magam örömömben amikor először megláttam a Hideg Nyalat (imádom a nevet) kókusztej alapú joghurtokat.

Több ízben írtam már arról, hogy nem fogyasztok állati eredetű tejtermékeket, és a nagyobbik fiam esetében is szükség volt már – igaz csak átmenetileg – a tejfehérje tartalmú élelmiszerek megvonására.

A teljes cikket itt olvashatja el: http://anyusziv.cafeblog.hu/2017/03/02/allergenmentes-elvezet-hideg-nyalat-modra/

 

Fagyizás bűntudat nélkül? Mit tud a paleo-vegán fagyi?

SAMSUNG CSC

Gondolom a nyári fagyizások 95 százaléka bűntudattal párosul. Kipróbáltam, hogy mit tud a 'mindenmentesnek' aposztrofált Hideg Nyalat.

Először is pár fontos megjegyzés:

- a fagylaltok habos, krémes állagában elég komoly szerepe van a bennük levő cukornak és a habosításnak. Ezek hiányában szinte lehetetlen ugyanazt elérni, cserébe a tömörség azt is eredményezi, hogy megnő a töltőtömeg, azaz azonos méretű dobozban kevesebb a levegő, viszont sokkal több a fagyi...

A teljes cikket itt olvashatja el: http://vilagevo.blog.hu/2015/08/31/fagyizas_buntudat_nelkul_mit_tud_a_paleo-vegan_fagyi

 

 

Fagylalt kompromisszumok nélkül

 Kiss Enikő: A Hideg Nyalat megálmodója

Minden sikeres embernek voltak, vannak és lesznek álmai. Kiss Enikőnek is volt. Szeretett volna egy száz százalékban természetes összetevőkből álló, mindenki szempontból egészséges és finom desszertet létrehozni. A fagyi íze lett a múzsája, a habverő az ecsete, a tál a vászna, míg a különleges összetevők a palettája. És alkotásával sorra bűvöli el a közönséget.

A Hideg Nyalat esetében nem csupán egy fagyiról van szó, hanem sokkal többről.

A teljes cikket itt olvashatja el: http://www.jokermagazin.hu/sikeres-no/fagylalt-kompromisszumok-nelkul

 

Igazi ízek, igazi összetevők, igazi fagylalt

hnyA fagylalt olyan édesség, amelynél mi nem ismerünk mértékletességet. A hagyományos fagyik esetében ez nem épp jó hír az egészségünknek, tisztában vagyunk vele. Viszont létezik egy termékcsalád, ami nem csak számunkra, de rengeteg, egészséges táplálkozást követő számára édesíti meg az életet nyáron (is).


Miért éppen fagylalt?

Már kislánykoromban is mindig anyukámmal együtt főztem, segítettem neki a konyhában, hamar megtanultam főzni, sütni, szívesen lapozgattam a szakácskönyveket...

A teljes cikket itt olvashatja el: http://legjobbsitealad.hu/igazi-izek-igazi-osszetevok-igazi-fagylalt/

 

NoGlu – az egészséges édességek fellegvára

10959951_359696770900467_1509828310360272390_o...Ami igazán meglepett, hogy a hideg idő ellenére lehetett fagylaltot kapni, méghozzá nem is akármilyet. 100%-ban természetes, alacsony glikémiás indexű paleo vegán fagyi, a Hideg Nyalat jóvoltából. Helyes kis visszazárható dobozban kerül kiszolgálásra, így ha esetleg nem bírnánk helyeben elfogyasztani magunkkal is vihetjük....

 

A teljes cikket itt olvashatja el: http://www.flyerz.hu/noglu/

 

Ezt nyaljuk idén nyáron – fagyitrendek 2015-ben

"Paleodömping9

Az egészségesfagylalt-vonalon is sokat kóstoltam: ezek közül a Hideg Nyalat paleo- és vegán kézműves jégkrémek ízlettek, leginkább a sós karamellás. A családi vállalkozás élén Kiss Enikőkilencszeres magyar bajnok és sokszoros válogatott hétpróbázó (Beleznay Endre humorista húga) áll. Fagylaltjaik cukor-, glutén-, szója-, tej- és tejfehérjementesek, valamint alacsony a glikémiás indexük."

A teljes cikket itt olvashatja el: http://www.nlcafe.hu/gasztro/20150310/fagyi-trend-recept-2015/