Rólunk

.

A Hideg Nyalat azzal a céllal született, hogy bebizonyítsa, az egészséges lehet FINOM is. Magyarországon elsőként, egy olyan márka, aminek minden egyes terméke Paleo&Vegán 100%ban természetes, glutén-, tej-, tejfehérje-, répacukor-, tojás-, és szójamentes! Cégünk 3 éve, egészséges jégkrémekkel robbant be a piacra. A kiváló minőségű alapanyagoknak, és remek ízeknek köszönhetően hamar bekerültünk a köztudatba.

Valószínűleg a névválasztás is szerencsés volt, hisz egy ”Hideg Nyalatra” mindenki felkapja a fejét. Szinte a kezdetektől óriási érdeklődés övezte jégkrémeinket, ami egyértelmű jel volt számunkra a termékfejlesztéshez. Az eredetileg 5 fajta fagyi ízesítésből hamarosan 17 lett, megalkottuk egyedi süteményeinket, és megszületett az előflórás kókuszjoghurt, ami a mai napig világ szenzációnak számít! Kókuszjoghurtjaink egyedülálló módon 7 féle élő és aktív kultúrát tartalmaznak rendkívül magas csíraszámú prebiotikumokkal. Valóságos ”gyógyír” a bélflóra számára (mi csak az „üvegbezárt csodaként” szoktuk emlegetni:). A joghurttal viszont nem ért véget a termék innovációk sora. 2017-ben piacra dobtuk vegán sajtkrémeinket és a mártogatós Nacho szószt. A világon, egyedülálló módon kókusztejből érleljük a sajtokat vegán oltókultúrával.

Ennek a különleges technológiának köszönhetően termékeink valódi „sajt élményt” nyújtanak. Büszkén mondhatjuk, hogy a Hideg Nyalat mára a megbízhatóság és a minőség szimbólumává vált. Vásárlóink tudják, hogy termékeink nem csak allergénmentesek, de csak és kizárólag prémium alapanyagokból készülnek, adalékok- tartósítószerek nélkül. Termékeink az egészséges életmód alappillérei, úgy, hogy ne kelljen lemondanunk a megszokott ízekről, ételekről, és finom desszertekről!