Rendszeresen kövessen minket, nehogy lemaradjon a fontos információkról

A jól ápolt lábak egy nő / férfi kirakatát is mutatják. Nincs semmi csüggedőbb, mint az elhanyagolt, repedezett, durva sarkú, tyúkszemű és borotválatlan körmös lábak, amelyeket gyakran mycosis fertőz meg. Nyáron az ilyen nézetek nyilvánvaló okokból gyakoribbak. Néhány hölgy gondolkodás nélkül ugrik be a szandálba, tekintet nélkül a lábuk állapotára.

A srácokban ez nem annyira kitett, mert kevésbé valószínű, hogy nyitott cipőt viselnek. Amikor azonban ezeket a szandálokat viseli, ez a nézet gyakran nem kellemes. Nos, valahogy már megvan, hogy nagyon odafigyelek ezekre a testrészekre, és egy pillanat elegendő ahhoz, hogy lágyak, selymesek legyenek, és ne ijedjenek meg a felesleges keratinizált, kemény bőrtől és a ritka körmöktől.

Úgy tűnik, hogy ez egy tavaszi vagy nyári cikk témája, de a szép lábak érdekében egész évben gondozni kell őket. Ezenkívül a női lábak gyakran fétisek sok olyan férfinak, akik a női test egyik legvonzóbb részének tartják őket, így itt nincs t Roszczyce?

Tehát csúnya és elhanyagolt a lábunk, és azt szeretnénk, hogy pillanatok alatt gyönyörűvé és csábítóvá tegyük őket. Természetesen minden vegyszer megszűnik, mert csak ökológiai módon fogjuk megtenni. Hogyan vigyázzon akkor a lábára ?

Kóros epidermisz, az úgynevezett paták eltávolítása

A legjobb része, természetesen, a sarok lehúzó cserélhető borotvapenge. Elég sokan vannak a piacon, így nem lesz gond. Óvatosan kapard meg a sarkunkat, ügyelve arra, hogy ne akadjon el. Többször történt velem, ezért nem ajánlom. A járási kényelem garantált. Ha a sarkainál soha nem távolították el az elhalt bőrt, akkor elég sok felhalmozódik.

Ha azonban valóban ragaszkodunk a dolgokhoz, akkor a változás szabad szemmel látható. A kemény kukorica eltávolításához használhat kaparót is, ez elég jól működik. Saját módszert kell kidolgoznia, hogy az kényelmes, hatékony és biztonságos legyen. Tegyük fel, hogy eltávolítottuk az összes bőrkeményedő bőrt. A sarok azonban még mindig igényel némi „csiszolást”.

A sarok és a tyúkszem simítása speciális reszelővel

Mint a kaparóknál, a reszelők választéka is óriási. Azt választjuk, amelyik éppen megfelel nekünk. Tehát megdörzsöljük a lábunkat, miközben simítjuk őket. Ha a hatás kielégítő, folytatjuk a következő lépéssel – megtesszük

Sóhámozás

A legjobb, ha a fürdőkádban végezzük. Adunk egy kis időt a lábaknak, hogy áztassák és megpucolják őket sóval. Erre a célra általában szürke finomítatlan kősót vagy ritkábban himalája sót használok . Ilyen sós hámozás után a lábak simaak és puhák. Ezenkívül a só antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, így szinte ideális azoknak a lábaknak, amelyek ki vannak téve például patogén gombákkal, például az uszodában vagy más hasonló helyeken.

Hidratáló és olajozó

Környezetbarát módon járva minden gyógyszertári krém, sőt gyógyszertári krém is leesik / ha a micélium nélküli egészséges láb boldog tulajdonosai vagyunk /. Az epidermisz hidratálása és lágyítása érdekében a finomítatlan kókuszdióolaj tökéletesen működik, mivel erős gombaellenes hatással rendelkezik, és meggyógyítja a meglévő gombát, vagy a finomítatlan shea vajat , ami után a lábak puhák, és diószagúak. Figyelnie kell a vásárláskor, hogy finomított termékek-e vagy sem. A finomítatlan olaj értékesebb összetevőket tartalmaz, amelyeket a finomítási folyamat során nem pusztítottak el . 

A legjobb, ha ezeket a kezeléseket éjszaka végezzük, és olaj vagy vaj felvitele után zoknit veszünk fel, és ízlésesen elalszunk. Az elhalt bőr ilyen drasztikus eltávolítása nem hajtható végre túl gyakran, mert minél gyakrabban végezzük, annál gyorsabban nő a bőr. Ez egyéni kérdés, így mindenkinek más lesz az epidermisz megújulásának folyamata. Ilyen intenzív kezelést télen átlagosan 3 hetente, nyáron gyakrabban végzek, mert szeretek mezítláb futni a kertben. A kezelések között, hetente egyszer, fürdés közben, csak nedves habkővel simítom meg a lábamat. Azonban szinte minden nap hidratálok, és csak éjszaka.

Pedikűr

És nem feledkezhet meg a pedikűrről, férfiak sem ! A szépen kivágott és reszelt körmök varázst és varázst adnak a lábnak. Ha hajlamosak vagyunk a benőtt bőrökre, akkor a legjobb, ha a fürdés után fakapával kissé elmozdítjuk őket, amikor puhák és puhák. A nők tetszésük szerint festhetik a karmaikat. Itt azonban van egy kis figyelem, ki kell választani egy jó lakkot formaldehid és toluol , DBP (dibutil-ftalát), formaldehid gyanta és kámfor nélkül, mert tönkreteheti a körömlemezt, amelyet én személyesen dolgoztam fel.

Ezek a vegyi anyagok hozzájárulhatnak az úgynevezett onicholysishez, azaz a körömlemez távozásához a méhlepénytől. Erről a betegségről többet írok a cikkben – Önnél az onicholysis veszélye áll fenn – körömbetegség, ha folmadehiddel ellátott körömlakkokat és kondicionálókat használ! Érdektelen eset, és hosszú időbe telik a gyógyulása. A rossz lakkok miatt kaptam egy körmöt, és csak akkor volt rendben, amikor újra megnőtt.

Azóta nagyon óvatos vagyok a lakkokkal, és általában nyáron használom őket, amikor nyitott cipőt viselek. A lábak hidratálásakor nem szabad megfeledkeznie a körmeiről sem. A kókuszolaj vagy a shea vaj hatása alatt erősek, kemények és egészségesek lesznek.

Belégzésgátló tevékenységek

A bunionok vagy a valgus lábujjak nem esztétikusak, és sajnos a láb vékony és magas sarkú cipővel történő napi kínzása miatt nincs erő, hogy ne jelenjen meg. A férfiak nem viselnek magas sarkú cipőt, így a bunionnal is kevesebb problémájuk van . A legjobb, ha lemondunk a magas sarkú cipőben való állandó pislákolásról. Nem csak bunionokat okoznak , hanem a gerincet is megterhelik a test egyenetlen terhelésével, betegségeket és különféle betegségeket okozva, és miért van szükségünk ilyen kiegészítő előtétre?

Évek óta nem futok ilyen cipőben, alkalmanként valamilyen kijáraton viselem és ennyi. Igen, szeretem a magas sarkú cipőt, de nem a magas sarkú cipő, az ék vagy egyszerűen a vastagabb sarok kényelmesebb. A magas sarkú cipőt otthagyhatja a társával való játékért, de nem a sétáért. Ha már megvan a bunion kezdete, akkor a szilikonválasztók hasznosak lehetnek. Kényelmesek, könnyen moshatók, és ha naponta legalább 6 órán át szisztematikusan használják, akkor valóban látható eredményeket hoznak. Nagyon előrehaladott, sajgó bunionok esetén csak a műtét segít … 

Azonban minden kezelés és erőfeszítés kudarcot vall, ha étrendünk bosszút állít az ég felé, és az összes hulladékot magunkba dobjuk. A szépség és az egészség belülről indul, csak a hatás látszik kívül. Szisztematikus szépségápolási kezelésekkel, valamint értékes és egészséges ételek fogyasztásával felmerül a kérdés: „hogyan kell vigyázni a lábára?” már nem jelenik meg.

Megemlítem a közelmúltban divatos hámlasztó zoknit is

Nem próbáltam ki őket, és nem is fogom. A fent leírt kezelések elegendőek ahhoz, hogy csábítsam a lábamat, még akkor is, amikor gyakran mezítláb szaladgálok a kertben. Csak egy nap alatt a nők mintegy 500 különféle vegyi anyaggal kezelhetik testüket, amelyek nem közömbösek az egészségre nézve. Éppen ezért a vegyi anyagok mindennapi életéből való kiküszöbölése minden lépésben olyan fontossá válik. Az ilyen zokni savakat tartalmaz, és gyengítheti a körmöket. Mennyire ökológiai ökológia, így szó sem lehet semmilyen kémiáról.

Alternatív megoldásként, ha ragaszkodik hozzá, kipróbálhatja a kalandot a garra rufa-val, amely hal nemrégiben a szépségszalonok slágere lett. Harap és megeszi a lábak elhalt bőrét. Számomra ez nagyon ellentmondásos kérdés szenvedélyes akvaristaként. Nos, ezek a halak emlékeztetnek szeretett otóimra, így személy szerint egy ilyen eljárás nehéz lehet számomra. Mindazonáltal, talán megpróbálom egy nap …

De még nem zoknit vagy Garra rufa a beavatkozás , akkor vigyázni a lábunk. Ehhez csak egy kis munka kell / számomra ezek a kezelések tiszta örömöt jelentenek, néhány bevált eszköz, például kaparó, reszelő, horzsakő, körömreszelő és kókuszolaj vagy shea vaj és a lábak álom.

Tehát kedves hölgyeim és uraim, vigyázzon a lábára is, hogy Ön és partnerei mindig kellemes vizuális élményben részesüljenek.

Kategóriák: Szépség