Rendszeresen kövessen minket, nehogy lemaradjon a fontos információkról

Valószínűleg nem kell túl sokáig magyaráznom

Valószínűleg nem kell túl sokáig magyaráznomHogy a házi készítésű fagylalt meglehetősen tisztességes kihívás minden hideg, édes szerető számára. Miért Ha otthon egy közönséges fagyasztóban fagyasztja be a legjobb krémkrémet vagy gyümölcspürét, akkor megszilárduláskor durva vízkristályok alakulnak ki benne, amelyek a nyelvre dörzsölnek, és egyáltalán nem engedik meg, hogy élvezze az eredeti összetevők ízét. Ja, és kemény is lehet, ha túlreagálod a fagyást.Csak házi készítésű fagylaltot kell készíteni szakmailag, ami nem jelenti azt, hogy bonyolult.Házi fagylalt vs. vásárolt fagylalt!

Néhány év telt el azóta, hogy elvégeztem egy vanília fagylalt tesztet a Gourmet magazin számára. Megvettük, amit kaphattunk, megkóstoltuk, felvettük, végül összehasonlítottuk a teljesen szokásos házi fagylaltommal, amelyet a szokásos összetevőkből készítettem a szokásos eljárással. Az eredmény Nem tudtad megenni, amit vettél.A hazai változat talán egy kicsit közelebb a láthatáron jött a fagylalt Haagen Dazs, a legdrágább tétel a vizsgálat, de minden mást tartalmazott emulgeálószerek, növényi zsírok, ízek, színezékek, ragadt a száját, és összességében íze gyanúsan mesterséges.

Annál is inkább, hogy a házi készítésű fagylaltnak engedjünk, és ezt a boltból tegyük előre. Ahhoz, hogy ugyanazon a gondolati hullámon haladjunk, elmondom neked, mit gondolok egy jó fagylaltnak. Amikor a fagylalt fokozatosan megszilárdul a fagyasztás alatt a gyártás során, folyamatosan keverni kell vele, mert így nagy vízkristályok nem alakulnak ki. Minél jobb és gyakrabban keveredik, annál kisebb a kristály, annál lágyabb és simább lesz az érzés a szádban.

Tehát általában a házi készítésű fagylalt receptje

Tehát általában a házi készítésű fagylalt receptjeOlyan utasításokat tartalmaz, mint például félóránként kivesszük a keményedő fagylaltot a fagyasztóból, gyorsan keverjük össze, majd újra visszaadjuk.De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy a konyha közvetlen közelében mozogjon, hogy időben legyen a fagyasztó számára. Ezt a problémát a háztartási gépek oldják meg, amelyek egyszerre fagynak és keverednek, úgynevezett fagylaltkészítők, és biztosan foglalkoznak velük a jóllakottság nyarán, mert a fagylaltot fagylaltokká alakíthatják. Sajnos ez nem egy kis pénzügyi befektetés, és sok helyet foglal el a vonalon!

Ezenkívül általában ismeri a gyártót, mert fagyasztáskor hallja.És az utolsó hátrány A házi készítésű fagylaltkészítők általában meglehetősen lassúak, fél óra alatt körülbelül fél-háromnegyed kiló fagylaltot kezelnek. Kis motorjuk általában nagyobb mennyiségű fagylalt nem ég.Még Magdalena Dobromila Rettig társaival készített fagylaltot otthon a különböző összetevők: csak ez nekik sokkal több időt, fizikai megterhelés. Állandó keverés közben habverővel keverték a jégre épített keveréket amelyet egyébként nem igazán vettek ki a mai fagyasztóból, amíg elég merev volt.

Még akkor is voltak a hazai fagylaltkészítők elődei, természetesen kézi meghajtással, természetes jéggel hűtve egy kétrétegű tartályban. Ha azt kérdezi, hogy kielégítően jó fagylaltot készíthet-e otthon drága készítő nélkül, a válasz igen.

Egy másik lehetőség az élelmiszer-feldolgozók speciális hűtőtálai, például a konyhai segédeszközök.Egy ilyen tálnak kettős alja van, mivel a közbenső térben van egy nagy hőteljesítményű folyékony közeg. Ha időben eszébe jut, és ezt a tálat az előző nap a fagyasztóba helyezi, akkor a közeg elég hűvös lesz ahhoz, hogy sok hideg felhalmozódjon.

Aztán a tálat a hűtőbe, öntsük a fagyit keveréket a hideg,

Aztán a tálat a hűtőbe, öntsük a fagyit keveréket a hideg,A robot pedig már győződjön meg arról, hogy minden keverve nyugodtan pár percig, amíg a fagyasztott tál ad a hidegvérrel, hogy a fagyit.Keverés közben a levegő bejut a krémbe, így a fagylalt csak bolyhos lesz. Az így kapott fagylalt hőmérséklete fagypont alatt van, de puha, jól működik vele, és nagyszerűen szolgál-ellentétben a mélyfagyasztott termékekkel, amelyeket megpróbál egy kanállal összetörni, a legrosszabb esetben valami megverni.Az utolsó lehetőség, hogy házi fagylaltot készítsen drága felszerelés nélkül, elrejti a mai receptemet!

Az előkészítés elve az, hogy a fagyasztott gyümölcsdarabokat a szükséges minimális folyadékkal keverővel aprítjuk, ami nagyon gyorsan fagylalt konzisztenciájú krémhez vezet.Azonban meg kell bízni minden bizalmat, hogy a hatalom, a teljesítmény, a minőség, a műszaki tervezés az élelmiszer-feldolgozó, amelynek segítségével azt tervezi, hogy vágja a fagyasztott gyümölcs. Elvileg mindent előzetesen konzultáljon a készülék megfelelő utasításaival, és keresse meg annak megemlítését, hogy a robot képes-e meghódítani a jeget, vagy el kell-e kerülnie.

Kategóriák: Uncategorized