Rendszeresen kövessen minket, nehogy lemaradjon a fontos információkról

Közeledtünk vezető cukrászok meg

A fagyi döntéshozók működő, a cseh Köztársaság, hogy tanácsot adjon az olvasók a magazinban, hogyan lehet a legjobb fagylalt, jégkrém vagy gyümölcs húsa otthon, még akkor is, ha nem egy fagyigépet.A prágai rytířská és melantrichova utcák sarkán található Angelatban vásárolt fagylalt sokak szerint a legjobb Prágában!

Közeledtünk vezető cukrászok meg

Az otthoni előkészítéshez a tulajdonos Zlatko kebakoski javasolja, hogy ragaszkodjanak a klasszikusokhoz. Hogy előkészítse a házi készítésű csokoládé fagylalt áfonya, akkor nem is kell egy fagylalt készítő.Házi csokoládé fagylalt áfonyával Szükségünk van: 150 ml tejszín 50 g finomítatlan cukor 100 g csokoládé főzéshez 100 g tejcsokoládé 285 ml teljes tej 100 g áfonya.Módszer forraljuk fel a tejet és a cukrot, majd keverjük bele a törött csokoládét. Távolítsa el a keveréket a lemezről, majd keverje addig, amíg a csokoládé teljesen fel nem oldódik.

Hagyjuk kihűlni. Közben ostorozza a krémet, keverje bele a lehűtött csokoládékrémbe, majd adja hozzá a friss áfonyát. Ezután mindent egy tartályba öntünk, majd befagyasztjuk. A fagyasztás során tanácsos a keveréket többször alaposan összekeverni. Körülbelül öt óra elteltével a fagylalt készen áll a kiszolgálásra.Fagyasztott eperkrém Szükségünk van: 50 g cukor liszt 25 g tojásfehérje 25 g eper.Módszer habverővel a tojásfehérjét cukorral, adjuk hozzá a vegyes eper, majd egyszerűen hagyjuk, hogy fagyassza be.

Nem szükséges fagylaltkészítőt használni

Vagy rendszeresen keverni a keveréket fagyasztás közben. Gyümölcs szorbet Szükségünk van: 550 g glükóz-fruktóz szirup egy liter szirupot készítünk 450 g cukor, 450 g víz, 60 g glükóz és 40 g fruktóz hegesztésével 80 g víz 360 g eper vagy más szezonális gyümölcs 10 g citromlé.Módszer először szakács a szirup cukor, egyenlő rész víz, glükóz, fruktóz, majd hagyjuk kihűlni!

Nem szükséges fagylaltkészítőt használni

Ezután adjuk hozzá a maradék vizet, friss tört gyümölcs, citromlé, majd hagyjuk, hogy fagyassza be, majd habverővel egy fagylalt gép. Krémes vanília fagylalt Szükségünk van: 180 g Cukor 18 g dextróz 46 g tejpor 567 g tej 166 g tejszín 22 g tojássárgája 1/2 vanília hüvely.Eljárás mindent összekeverünk, pasztőrözünk 85 ° C-on ez magában foglalja a vanília-ne felejtsük el, hogy vegye ki a fagyasztás előtt. Ezután a keveréket hagyjuk kihűlni, és egy fagylaltkészítőbe helyezzük-anélkül, hogy jobb, ha nem próbálja meg ezt a receptet, a késztermék, nem pedig a fagylalt, hasonlít egy jégtéglára.

Eper rozmár Szükségünk van 0,5 kg eper körülbelül 5 evőkanál méz ízlés szerint fél citrom leve 0,25 kg túró vagy mascarpone egy kicsit kevesebb vanília pép nem lehet.Eljárás mindent megfelelően összekeverünk, majd töltsük fel előkészített csészékbe például joghurtból stb. Ha a fagyasztóhoz megfelelő praktikus formák vannak, használhatja őket is. Ha vastagabb nyársat vagy egy kis kanalat ad hozzá, akkor házi készítésű popsicles – áztatott olvasztott csokoládéban még jobb ízű lesz.Házi jég tea menta, narancs.

Meg lehet idézni a tökéletes nyári frissítőt. Kedvenc őszibarack jég tea lehet javítani, ízesített jégkockák előre elkészített erős menta tea. Különböző alakú jégkészítőket is értékesítenek, így még a banális jégkockák is lehetnek botok, szívek stb.akkor csak citromszeletekre és egy szelet mentára van szükséged egy kancsóban.A lehűtött szikrázó ásványvízből, egy kis narancsléből, néhány szelet narancsból, lime-ból és jégkockából készült, jó Earl Grey teából készült, mézzel édesített, házi készítésű orangery készíthető.

Kategóriák: Uncategorized